Levering & Verzending

Al onze bestellingen worden met de hand gemaakt en bedrukt. Dit kost tijd, hierdoor is onze verzendtijd 5 - 7 werkdagen. Tenzij anders aangegeven bij het product zelf (productinformatie).

Wil je de bestelling extra snel in huis hebben? Neem dan contact met ons op.

Onze werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. Zodra je bestelling verzonden is, ontvang je hier een bevestigings mailtje van en een Track & Trace code. De bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Zodra wij na onze verzendtijd de bestelling aan PostNL leveren, hebben wij helaas geen invloed meer op de levertijd. Momenteel is het bij PostNL extreem druk en duren bezorgingen erg lang. Houdt hier rekening mee!

Wij doen onze uiterste best om je mailtje/berichtje binnen 24 uur te beantwoorden. Let op: in het weekend zijn wij gesloten, dus duurt een antwoord langer!

VERZENDEN

De bestellingen worden vanuit Nederland verstuurd. Het product word verzonden in een brievenbusdoosje. Het standaard tarief voor brievenbuspost van PostNL met Track & Trace code is €4,25. Bij het bestellen van meerdere artikelen of artikelen die niet in een brievenbusdoos verzonden kunnen worden geldt een tarief van €5,95 bij PostNL met Track & Trace code.

MEEST GESTELDE VRAGEN

1. Ik heb een paar dagen geleden bij een andere webshop besteld, en die heb ik al binnen. Hoe kan dat?
PostNL werkt met verschillende distributie centrums. De ene distributie centrum is een stuk sneller dan de ander. Hierdoor kan er verschil zitten in bezorging.

2. Waarom heb ik geen Track & Trace code ontvangen?
Het systeem hoort automatisch een Track & Trace code te sturen. Soms kan deze terecht komen in je SPAM box. Heb je echt niks ontvangen? Stuur ons dan even een mailtje, dan krijg je van ons de Track & Trace.

3. Waarom is mijn brievenbuspakketje zo lang onderweg?
Er zit een groot verschil in brievenbuspakketjes en pakketpost. Pakketpost (€5,95) wordt een stuk sneller bezorgd dan brievenbuspost (€4,25). Ook dit heeft te maken met het distributiecentrum. Distributiecentrums pakken eerst de pakketpost erbij en daarna pas de brievenbuspakketjes. Waarom exact, is voor ons ook een vraagteken. Het is "normaal" dat een brievenbuspakketje soms 5 werkdagen onderweg is.

Let op: op de maandag bezorgt PostNL geen brievenbuspakketjes.